Sprøde småkager med havtorn, hvid chokolade og pistacier
Opskriften giver ca. 16 lækre småkager
Ingredienser
110g smør
150g brun farin
0,5 tsk salt
1 æg
160g hvedemel
0,5 tsk bagepulver
50g havtorn
50g hvid chokolade
50g saltede pistacier

Sådan gør du
- tænd ovnen på 180 grader
- smør smeltes og afkøles. Imens smørret afkøler, kan hakke hvid chokolade og pistacier
- pisk æg og brun farin luftig sammen og rør det afkølede smør i. Rør chokolade, pistacier og havtorn i (du kan bruge både friske og frosne. Sigt mel, salt og bagepulver i og rør dejen sammen.
4.dejen sættes i klatter på en plade med bagepapir. Husk god afstand mellem dine småkager, da de godt kan flyde ret meget ud. - bages i ca 15 minutter, indtil småkagerne har en fin gylden overflade.
Tip
Lav gerne dobbelt portion og frys ned til senere brug. Dejen formes som en tyk pølse og rulles ind i husholdningsfil eller bagepapir inden den kommes i fryseren. Af den frosne dejrulle kan du skære skiver som bages direkte fra frost. På den måde har du altid en hurtig godte liggende til, når der kommer gæster